× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

16-09-2017

Wedstrijdverslag - Aarova Rallysprint Oudenaarde - Bram Fonteyne

Wedstrijdverslag - Aarova Rallysprint Oudenaarde - Bram Fonteyne

Bram Fonteyne kan terugblikken op een fantastische Aarova Rallysprint. Bram werd 2de in zijn klasse en 3de historic in het algemeen klassement.

Vooraf had ik gezegd dat ik zoveel mogelijk punten wou pakken in Oudenaarde, ons amuseren en de wagen op zijn geheel aan de finish brengen. We zijn dan ook in ons opzet geslaagd en hebben een fantastisch weekend achter de rug. Els Delva nam voor de eerste maal plaats in het rechterzitje van de Volvo en heeft dit dan ook voortreffelijk gedaan. Soms had ze wel wat schrik of de nota’s juist en op tijd kwamen maar dat was voor niets nodig. Na de wedstrijd gaf ze me een schouder duwtje en zei ze dat ik in de toekomst nog op haar kan rekenen als ik eens zonder co.piloot zit.” Aldus Bram

De wedstrijd zelf verliep nagenoeg perfect voor Bram Fonteyne en wist meermaals knappe tijden neer te zetten in Oudenaarde. Het technisch parcours met minder rechte stukken dan een andere rally ligt Bram duidelijk en daar heeft hij maximaal van geprofiteerd.

“De Volvo werd voorzien van nieuwe remblokken en dit vroeg toch de enige aanpassing. De remmen kwamen sneller op temperatuur en het remgevoel lag toch anders. In de eerste ronde was ik aangenaam verrast dat het parcours er vettiger bij lag dan verwacht, ik had het toch iets droger verwacht. Deze keer geen afwachtende houding maar ik ging ook niet als een gek van start gaan.

In de coupures werd goed gesneden, in de waaiers had ik geen schrik, op de kasseistrook voelde ik me bijzonder goed en de jump is gewoon super leuk om te nemen met deze Volvo. Ik ging er zelfs wat extra gas bijgeven om erover te springen. (lacht Bram)

Verder hebben we elke ronde onze tijden verbeterd en is de dag voorbij gevlogen. Alles zat goed qua organisatie, de wachttijden vielen heel goed mee. Over de middag iets eten, drinken en wat bijpraten met collega’s en vrienden. En zo komen we tot de conclusie dat we alweer een schitterend weekend hebben gehad met ons team en sterk resultaat hebben kunnen neerzetten in Oudenaarde. Ook de strijd in het kampioenschap met onder andere Danny Kerckhof bevalt me wel. Het is leuk om een speelkameraad te hebben en je tijden te vergelijken met hem. Deze keer trok ik aan het langste eind, benieuwd wat de volgende 3 wedstrijden nog brengen. Het wordt alvast een spannend slot in het vas historic kampioenschap.” Aldus Bram.

Yprauto
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen