× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

13-09-2017

Wedstrijdverslag - Rallye de Bethune - Piet Declercq

Wedstrijdverslag - Rallye de Bethune - Piet Declercq

Piet Declercq: "Weeral een korte rally voor Dieter en ik... Op KP 1, in de gietende regen om te starten en droog na enkele kilometers, ging alles goed... Met een tweede tijd , amper twee seconden na de BMW M3 van Patrick Spillebeen. Tijdens kp 2 op een redelijk lang stuk waar ik op het gas bleef staan, blies ik zogezegd de motor op... Ik had nooit het gevoel dat ik de motor tot het uiterste aan het duwen was en toch gebeurde het.

Ik vind het zeer jammer voor Andes, die veel tijd en werk in de wagen steekt maar ik weet niet hoe het zo ver kon komen. Ik probeer het vertrouwen in de wagen te houden, en zeker in Angelo waar ik al 4 jaar mee samen werk... Maar nu staan we voor een raadsel, hoe moet het nu verder? We hebben wat tijd om eens alles op en rijtje te zetten en misschien al naar volgend jaar te kijken. Maar misschien zit er voor later dit jaar toch nog iets in, later meer...

Alvast een merci aan Andes team voor de inspanning die geleverd werd. Ik weet dat hij er ook niet goed van is, want het is ook voor hen een passie, en uitvallen is nooit leuk..."

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen