× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

22-08-2017

Genummerde deelnemerslijst Short Rally van Kasterlee

Genummerde deelnemerslijst Short Rally van Kasterlee

Vanaf vandaag is de genummerde deelnemerslijst voor de Short Rally van Kasterlee beschikbaar op de website. Zoals jaarlijks is er in Kasterlee opnieuw een sterke delegatie uit Nederland, vanzelfsprekend aangevoerd door Mr Kasterlee Piet Van Hoof (Lancer EVO 4) Maar ook met de Lancers van Sander Van Hoof, Martin Van Iersel, Hein Jonkers en Arjen de Koning. Van Belgische kant zien we als kanshebbers op een ere-plaats voor Steve Matterne die zijn come-back maakt in een Lancer, Andy Heyrick (Subaru), Vandevelde Eddy (Lancer) en Eddy Tack.
Maar de lijst bevat ook een mooi aantal achtertrekkers die voor het nodige spektakel kunnen zorgen en bij droog weer ook een rol van betekenis kunnen spelen. Hierbij denken we aan de Nederlandse Nissan van Antoine Biesheuvel, de BMW van Tom Ceuppens, de Lexus van Van Craenenbroucc of de BMW van Dany Claesen. 

Bij de historics is het uitkijken naar Mats Van Den Brand (BMW M3), Robert Droogmans (Opel Manta), Guino Kenis (BMW M3), Tom Van Rompuy (BMW M3), Danny Kerckhof (BMW E21), Bram Fonteyne (Volvo 242) en Ronny Declerck (Opel Ascona). 

Morgen een complete voorbeschouwing van de Short Rally van Kasterlee. 

# genummerde deelnemerslijst
# genummerde deelnemerslijst Regularity

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen