× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere zwembaden en wellness ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

21-08-2017

Wedstrijdverslag - Rally van Staden - Niels Reynvoet

Wedstrijdverslag - Rally van Staden - Niels Reynvoet

Na onze mooie 12de plaats in de TBR wilden  we de  lijn in Staden doortrekken. Net voor de start van de eerste ronde gingen de hemelsluizen open boven Staden. 

We kozen voor regenbanden . Het waren onze eerste wedstrijdkilometers in de gietende regen. We brachten het er goed vanaf en konden beslag leggen op de 11de plaats algemeen.  Net voor de tweede ronde kwam de zon  er door en de wegen droogden snel op. We konden de omschakeling naar een droge en snellere omloop goed verteren en slaagden er in om op te klimmen naar de 10de plaats in het algemene klassement. We hadden in de 3F categorie een ruime voorsprong opgebouwd. 

Met goede moed en in de hoop het ritme te kunnen  aanhouden startten we aan de 3de ronde. Alles verliep naar wens tot in KP9. Na 3 kilometer op de proef van Oostnieuwkerke  kregen we af te rekenen met een elektrische panne door een breuk in de batterijsleutel. Na  ruime tijd op weg te zijn naar de officieuze zege in de 3F categorie ,werd het een opgave i.p.v. een tiende plaats. 

We hebben terug heel veel ervaring opgedaan en hopen optimaal voorbereid aan de start van de Omloop van Vlaanderen  te komen. Bij deze willen we nogmaals onze  sponsors, het service team en supporters bedanken voor hun steun en aanmoedigingen

Verzekeringen Delaere
zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen