× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere zwembaden en wellness ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

10-08-2017

Full House voor de Short Rally van Kasterlee

Full House voor de Short Rally van Kasterlee

De 13de editie van de Short Rally van Kasterlee is nu reeds volgeboekt. De voorlopige deelnemerslijst telt nu reeds 93 deelnemers en daarmee is het maximum van 90 toegelaten teams reeds overschreden. De inschrijvingen zijn nog open tot 20 augustus, maar wie nu nog zal inschrijven komt op de reservelijst... 

# voorlopige deelnemerslijst

Op deze lijst zien we als favoriet Piet Van Hoof, die de afgelopen 5 jaar steeds met de zege ging lopen in Kasterlee... 

Grote nieuwigheid voor deze 13de editie is dat het wedstrijdcentrum zal verhuizen naar Stoeterij De Vier Dagmaelen, gelegen aan de Retiesebaan 244 in Kasterlee. Deze locatie is eenvoudig te bereiken vanuit het centrum van Kasterlee of het centrum van Retie. Bovendien is de service ook weer volledig op verharde ondergrond. 

In de wedstrijd zit opnieuw de proef van De Hese, maar Goor zal dit jaar niet gereden worden. In de plaats komt de proef van Retiesheike. Deze proef is vroeger al gereden maar keert nu terug in een onuitgegeven versie. Met het verdwijnen van de proef Goor wordt ook afscheid genomen van het onverhard en zal het parcours voor 100% op asfalt- en betonwegen gereden worden.

Verzekeringen Delaere
zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen