× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks Verzekeringen Delaere MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

30-06-2017

Wedstrijdverslag - Ypres Historic Rally - Stefaan Prinzie

Wedstrijdverslag - Ypres Historic Rally - Stefaan Prinzie

De Ypres Historic Rally had een bittere nasmaak voor Stefaan Prinzie en Sharon Vermeulen... In de allerlaatste ronde, toen ze als vierde geklasseerd stonden, moesten ze opgeven met motorproblemen. "Die motorproblemen kwamen er niet zomaar. Die problemen ontstonden na 2x tanken van benzine die totaal niet beantwoorde aan deze van de normale pomp. Daarvoor is onze wagen niet afgesteld, hopelijk is de motor niet beschadigd, met dank aan..."

Meer dan een vierde plaats zat er niet in voor de STESHA Opel Ascona 400. Stefaan en Sharon reden vaak aan 110% maar konden de veel moderene M3's niet volgen. 
​"Op het droge en hobbelige parcours rond Ieper lukt het niet... Soms is de hobby even weg en lijken de proeven op een plicht. Raar gevoel, maar laten we realistisch zijn en weten dat we met een 15 jaar ouder concept rondrijden ten opzichte van de M3's. Daarnaast is er nog het voordeel dat zij in eender welke klasse kunnen inschrijven en zo een gok te doen om de meeste punten te scoren..."

"Maar we geven ons zeker niet gewonnen! We hopen vooral op regen tijdens de komende wedstrijden, onze revanche komt er in de Omloop van Vlaanderen, de East Belgian en de Condroz Rally. Hoe natter, hoe liever! De strijd is nog niet gestreden!"

ALV saneren van tanks
Verzekeringen Delaere
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen