× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Yprauto

29-06-2017

Wedstrijdverslag - Ypres Rally - Cris Algoedt

Wedstrijdverslag - Ypres Rally - Cris Algoedt


De Danneels BMW 1M van Cris Algoedt en Bjorn Pattyn stond afgelopen weekend aan de start van de Ypres Rally. Vorig jaar was de deelname in Ieper immers heel positief ervaren, maar de slager uit Zwevezele kon de wedstrijd dit jaar echter niet optimaal voorbereiden. 

Met het warme weer was het bijzonder druk in de slagerij, ik denk dat gans Zwevezele iedere dag barbecue at,” lacht Cris. “Door de drukte moesten we de verkenningen echt beperken tot een minimum. Dat hebben we ook gevoeld, de proeven die we vorig jaar reden voelden vertrouwd, maar gelukkig kon ik voor de andere proeven rekenen op Bjorn Pattyn die voor de correcte nota’s zorgde.

De Danneels BMW werd uiteindelijk tweede in de klasse, een resultaat waar Cris en Bjorn uiteraard heel fier op zijn. “We moeten het niet onder stoelen of banken steken, het tempo van Brecht Hoorne konden we niet volgen. Vooraf hadden we stilletjes gehoopt op een top 3, missie geslaagd dus!”.

Na Ieper is het even een rustpauze voor de BMW van Cris. De eerst volgende wedstrijd is de Boucles Chevrotines begin augustus, een wedstrijd die al enkele jaren op de kalender staat van Cris. “Karel van KB Racing komt er ook ieder jaar aan de start en ieder jaar trekken we met het volledige team er een weekendje op uit. Maar eerst komt er nog een drukke periode in de slagerij, want begin juli vieren we 20 jaar Finesse.”

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen