× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be Yprauto

28-06-2017

Wedstrijdverslag - Ypres Rally - JT Motors (Van Parijs, Van Woensel, Claerhout en Debyser)

Wedstrijdverslag - Ypres Rally - JT Motors (Van Parijs, Van Woensel, Claerhout en Debyser)

Afgelopen weekend stonden Tim Van Parijs, Chris Van Woensel, Jochen Claerhout en Chris Debyser allen met een Porsche GT3 uit de ateliers van JT Motors aan de start van de Ypres Rally. Uiteindelijk was Tim de enige die de finish haalde, hij deed ons zijn verhaal... 

"De voorbereidingen van Ieper verliepen vlekkeloos, alles was op tijd klaar gestoomd door JT-Motors en niks werd aan het toeval overgelaten. We konden ontspannen aan de verkenningen beginnen en deze hebben we met onze vrienden /collega’s samen afgewerkt. We hebben veel gedachten en raad met mekaar uitgewisseld zodat we allemaal zeer goed voorbereid waren.

De shakedow verliep voor iedereen goed, Chris Van Woensel werkte een paar runs af voor de DEGRO Porsche naar zijn hand te zetten kwa afstelling. Ik en Jochen en Chris (Debyser) waren snel tevreden qua afstelling.

De vrijdag vertrok iedereen met het gedacht van een goede “steek” te rijden zodat we toch mee waren met elkaar en we er met ons vieren een mooi strijd in de GT zouden van maken. Jammer genoeg kreeg Chris Van Woensel op kp 1  af te rekenen met een gaskabel die bleef hangen, na de finish heeft de Chris het euvel verholpen. Voor Jochen en mij en de andere Chris was alles goed.

Op de verbinding na kp 2 kreeg ik telefoon dat de versnellingsbak stuk was van de DEGRO Porsche, ik was ongelooflijk ontgoocheld daar de versnellingsbak binnen was geweest voor revisie en ik dit niet voor mogelijk achtte... Opgave Chris…

Wij en Jochen en Chris (Debyser) hebben dan de eerste dag verder goed doorstaan.

Dag twee terug goed vertrokken, maar na kp Kemmel kreeg ik terug telefoon dat Jochen opzij stond met de radiator stuk door slecht neer te komen op de fameuze jump, wij hebben daar veel geluk gehad want het konden evengoed wij geweest zijn. Weeral was ik een kameraad kwijt..
Wij stonden toen in de top 20 en zijn beginnen “spelen” en dan “vallen” de tijden zo naar beneden. Maar ik stond eerste GT en ik wilde het publiek ook toch nog beetje vermaken... 

Van onze kameraad Chris( Debyser) had ik ondertussen ook al een berichtje gekregen dat de aandrijfas het had begeven. Weeral was ik ontgoocheld, terug een kameraad kwijt... Ik was toen nog alleen van ons team en uit frustratie heb ik op de laatste 2 kp ’s tegen mijn co gezegd geen show meer, trek maar uw gordel goed vast en we gaan gas geven... Wat resulteerde op Watou een 15 de tijd algemeen en 22sec rapper dan onze laatste concurrent in de GT klasse en op kp Westouter een 13de tijd algemeen en 26 sec rapper dan onze concurrent in de GT klasse... 

We kwamen 0.3 sec tekort voor de top 15. Het is met gemengde gevoelens dat ik terug kijk naar de rally van Ieper omdat mijn kameraden zijn uitgevallen en ik er zo naar uitkeek om samen allemaal aan de finish te staan.  “Samen uit, is samen thuis”, het is ons dit jaar niet gelukt maar volgend jaar staan we er allemaal terug en de boodschap is: uitrijden!!

Jt Motors heeft top werk afgeleverd en zij kunnen zich niks verwijten! Iedereen van het team heeft top werk afgeleverd. Onze grote dank daarvoor!"

MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen