× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

10-04-2017

Wedstrijdverslag - TAC Rally - Brecht Hoorne

Wedstrijdverslag - TAC Rally - Brecht Hoorne

Brecht Hoorne: "Afgelopen zaterdag stond de tweede manche van de M-cup op het programma, namelijk de TAC Rally te Tielt. Deze wedstrijd is de enige van de M-cup waar we al enige ervaring hadden maar met 12 sterke deelnemers wisten we dat er geen cadeaus gingen gegeven worden. Voor de shakedown hadden we na een tip de afstelling compleet omgegooid en al tijdens de eerste run voelden we duidelijk verschil. Tijdens de volgende runs konden we de afstelling nog wat verfijnen waardoor we vol vertrouwen konden naar de start toe leven.

Op de eerste proef werd meteen gestart met een heel hoog tempo. Een beetje onverwacht waren we mee met de koplopers van de M-Cup en ook tijdens de volgende proeven konden we bevestigen waardoor we onverhoopt als derde de eerste ronde konden afsluiten op korte afstand van de kop. Extra gemotiveerd door de goede start werden alle registers open getrokken en met drie besttijden op rij kwamen na de tweede ronde als tweede in de M-cup binnen, op slechts 8 seconden van de leider. Onze eerste besttijden in de M-cup deden bijzonder veel deugd en kwamen veel vroeger dan verwacht.

Volop in aanval modulus vertrokken we terug maar kort na de start van kp 9 kregen we problemen bij het schakelen. Het tijdverlies bleef beperkt tot enkele seconden maar toen we na de proef vaststelden dat de steun van de versnellingsbak los gekomen was werd de wagen aan de kant gezet om verder te schade te verkomen. Uiteraard waren we enorm ontgoocheld onze prachtige wedstrijd niet te kunnen afmaken maar de voldoening van onze geleverde prestatie is toch bijzonder groot. De sfeer in de wagen was terug bijzonder goed waardoor zowel Michael als mezelf onszelf konden overtreffen!

We hopen dit jaar nog een aantal verbeteringen te kunnen doorvoeren om definitief te kunnen aansluiten bij de top in de M-cup!"

c est bene
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen