× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge Yprauto http://www.daviddesign.be

24-03-2017

Achiel Boxoen vanaf Sezoensrally met R5 - onduidelijk of er wedstrijden gereden worden met R2 vooraf

Achiel Boxoen vanaf Sezoensrally met R5 - onduidelijk of er wedstrijden gereden worden met R2 vooraf

Sinds de aankondiging dat Achiel Boxoen het stuur van de officiële Škoda Fabia R5 zal overnemen van Freddy Loix bleef het bijzonder stil rond Boxoen Junior... Vandaag laat Škoda België weten dat Boxoen vanaf de Sezoensrally in actie zal treden. 

Bij de aankondiging van de samenwerking tussen Škoda, Boxoen en Loix was er ook sprake dat er eerst enkele wedstrijden gingen gereden worden met een R2 van een ander merk. Maar op de deelnemerslijst van de TAC is nog geen spoor van Achiel Boxoen. In hun persbericht blijft Škoda ook vaag over wat Boxoen ondertussen gaat doen. “Freddy heeft een volledig gepersonaliseerd privé-programma uitgedokterd en laat hem daarbij veel testen en mogelijk ook “koersen”. Het komt er op aan om kilometers te malen en een maximum aan ervaring met een echte “rallywagen” op te doen. Het is voor ons vooral belangrijk dat er genoeg tijd wordt gespendeerd aan de opleiding van Achiel, zodat hij op 20 mei in alle sereniteit aan ons gemeenschappelijk ŠKODA-programma kan beginnen.”

Het is ondertussen ook geweten welk team de ŠKODA FABIA R5 zal inzetten. Dat wordt SXM Compétition. “Een team met heel wat mensen die ook nog voor Freddy Loix hebben gewerkt”, besluit Van Geel. “Vertrouwde namen, mensen waarvan we weten dat we op ze kunnen bouwen. Alle puzzelstukjes vallen zo op hun plaats, we zullen er bij de start van de Sezoensrally helemaal klaar voor zijn.”

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge
Yprauto

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen