× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

21-03-2017

Wedstrijdverslag - Rallysprint van Moorslede - Andy Gryson

Wedstrijdverslag - Rallysprint van Moorslede - Andy Gryson

De rallysprint van Moorslede was de eerste wedstrijd dit jaar voor Rallyteam Gryson-Catry. Piloot Andy Gryson stond dit jaar met de BMW M3 aan de start met zijn vrouw, Virginie Catry, die haar debuut maakte in de rallysport.

Het rally wereldje zit haar weliswaar al van kindsbeen af in het bloed. (haar vader gaf in de jaren ’90 service aan Rallyteam Devos-Monchy)

Na de vele technische tegenslagen van het afgelopen rallyseizoen hoopten we onze 1ste rally toch zeker uit te rijden en we zijn trots dat ons dit is gelukt en dan nog met een mooi resultaat. 14de plaats algemeen. De wagen werd in de winterstop grondig gecontroleerd en er zijn nieuwe veringen onder de wagen gestoken.

De 1ste ronde was even proberen maar in de 2de ronde, na het afstellen van de veringen, ging de wagen echt goed. Via deze weg ook nog eens dank aan onze service mannen, Yoerie en Frankie.  En natuurlijk ook aan onze sponsors, al hopen we dit jaar op enkele nieuwe sponsors. We zijn zeer tevreden van onze 1ste rally en zullen terug aan de start staan van de ShortRally Monteberg zondag 7 mei. 

 

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen