× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

14-03-2017

Wedstrijdverslag - Rallysprint van Moorslede - Patrick Mylleville

Wedstrijdverslag - Rallysprint van Moorslede - Patrick Mylleville

Patrick Mylleville: "Op zondag 12 maart startte de rallysprint van Moorslede waarin onze nieuwe Porsche 911 zijn debuut moest maken. Nadat wij al forfait moesten geven voor de Haspengouw konden wij eindelijk van start met onze nieuwe wagen. Wij wisten dat het resultaat van ondergeschikt belang ging zijn en dat deze wedstrijd er vooral was als test voor het komende seizoen.

Omdat in laatste instantie de reservemotor nog gereviseerd moest worden nadat onze andere motor brak in de test konden wij de wagen niet afstellen. Zaterdagmorgen draaide de motor en kon de eerste korte test gedaan worden. Na een korte rit werd het al vlug duidelijk dat de afstelling van de motor niet op punt stond.

Zondagmorgen konden wij van start gaan om de wagen verder af te stellen , remmen , ophanging , uitlijning , sputterende motor , versnellingsbak enz… Het was ideaal weer maar toch wel super glad op het eerste stuk van de kp.

Mijn co piloot Beernaert JR (Arno) was super gemotiveerd om van start te kunnen gaan. Onze eerste kp was een goede echte test, waaruit bleek wat er nogal moest gebeuren. De remmen werden bijgesteld, ophanging aangepast enz…Met nog 3 ritten te gaan wisten wij dat de wagen zo goed of afgesteld zou zijn tegen het einde van de wedstrijd. Dit lukte voor 90% enkel de sputterende motor kregen de mannen van Philcars niet in orde. Ook mijn debuterende co piloot Arno Beernaert deed zijn werk heel goed , niet verwonderlijk als u pa Nico Beernaert heet... De privé lessen tussen vader en zoon zorgden ervoor dat alles perfect verliep in de wagen. Een nieuwe co is born.

Graag ook nog een speciaal dank woordje aan Laurens van Philcars die de wagen perfect opbouwde, daarnaast wil ik ook alle andere personen (mijn vriendin Marjan, sponsors, mecaniekers) bedanken die dit mogelijk maakten om deze wagen te kunnen bouwen."

MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen