× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

07-03-2017

Voorstelling MAS Racing Porsche 911

Voorstelling MAS Racing Porsche 911
Voorstelling MAS Racing Porsche 911 Voorstelling MAS Racing Porsche 911 Voorstelling MAS Racing Porsche 911 Voorstelling MAS Racing Porsche 911 Voorstelling MAS Racing Porsche 911

In café d' Oude Timmerie te Zonnebeke werd deze avond de gloednieuwe Porsche 911 van MAS Racing voorgesteld.

Piloot Patrick Mylleville is heel enthousiast over de wagen waar de afgelopen maanden stevig aan werd gesleuteld. "Enkel jammer dat de motor meteen begaf... De wegligging van de nieuwe Porsche is een stuk beter en in combinatie met de nieuwe motor kon dit voor vuurwerk zorgen... Komende zondag rijden we in Moorslede onze eerste meters, maar dat zal met de reserve motor zijn."

"De bedoeling was om dit jaar nog eens een volledig BK af te werken. Maar door de motorproblemen reden we Haspengouw niet, Spa stond al niet op het programma, we zullen na Spa kijken of het nog de moeite is. Maar voor ons is de zege van Monnens wel goed, hij zal normaal geen kampioenschap rijden en zo hebben onze tegenstanders nog geen al te grote voorsprong." aldus Patrick Mylleville.

Tijdens de Rallysprint van Moorslede zal Patrick genavigeerd worden door Arno Beernaert, inderdaad de zoon van Nico Beernaert, die zijn debuut maakt in de rallysport. 

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen