× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

07-03-2017

Preview - Rallye du Touquet - Piet Declercq

Preview - Rallye du Touquet - Piet Declercq

Na het korte optreden in Rallye Les Routes du Nord gaan Piet Declercq en co Dieter Denys, net zoals vorig jaar, naar de Rallye du Touquet.

"Er zijn reeds 30 historics ingeschreven voor deze wedstrijd die telt voor het Frans kampioenschap divisie 1," aldus Piet die teleurgesteld was na zijn vroege opgave in Les Routes du Nord. "Het uitvallen was zeker zuur, wij weten natuurlijk dat een koersauto ook maar mekaniek is en daarom geven we nogmaals het vertrouwen aan Andes om de Escort opnieuw klaar te stomen voor deze rally."

"Verleden jaar eindigden we daar op een tweede plaats, hopelijk doen we het dit jaar even goed. Maar we hopen op een top vijf, gezien de concurrentie zou dat al zeer mooi zijn. Voor de mensen die de verplaatsing niet maken naar Spa kom maar eens af. Het is niet zo heel ver, ongeveer anderhalf uur rijden en je bent al op de proeven. Ook de moderne rally oogt mooi, met reeds 13 R5 en enkele WRC's aan de start, in totaal ongeveer 140 wagens historics inbegrepen. Alvast een dank woordje aan de sponsors en supporters die er voor ons waren in Armentières, en die er nu misschien ook gaan zijn."

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen