× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

21-02-2017

Forfait voor Patrick Mylleville in de Haspengouw Rally

Forfait voor Patrick Mylleville in de Haspengouw Rally

Zoals we eerder reeds schreven is het MAS racing team bezig met de bouw van een nieuwe Porsche 911. Helaas liep het gisteren tijdens een eerste test mis voor piloot Patrick Mylleville.

"Tijdens de test kwamen we tot de vaststelling dat er een probleem was met de motor... Een maand terug zijn we met de motor naar de testbank geweest en de resultaten zagen er goed uit, iets minder pk dan vorig jaar maar toch nog ruim voldoende om het nieuwe seizoen af te werken. Maar de tijdens de test kwam er een oliepluim en een onrustwekkend lawaai uit de motor zodat wij deze test vroegtijdig moesten afbreken."

Deze morgen werd de motor uit de Porsche gehaald en de schade was groter dan verwacht... Helaas moet Patrick dus forfait geven voor de Haspengouw Rally. Het debuut van de Porsche is nu voorzien voor de rallysprint van Moorslede, waar Patrick van start gaat met Beernaert Junior (Arno) die zijn debuut maakt als co-piloot. 

"We hadden beslist om terug een volledig kampioenschap af te werken maar zoals het er nu uit ziet denk ik dat wij onze plannen iets gaan bij stellen. We gaanb ons misschien richten op een ander kampioenschap." aldus een enigszins ontgoochelde piloot. "Samen met mijn vaste co Jochen gaan we een analyse maken wat het programma zal worden, verder doen in BK, waar wij ook in Spa al niet kunnen starten, of een programma à la carte... Het zal alvast met pijn in het hart zijn dat ik ga supporteren in de Haspengouw Rally."

c est bene
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen