× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Yprauto

08-02-2017

2017 - Steven Dolfen (onverwacht) in Hannuit, verder nog geen zekerheden

2017 - Steven Dolfen (onverwacht) in Hannuit, verder nog geen zekerheden

Eerder onverwacht zien we RC4 kampioen Steven Dolfen binnen enkele weken aan de start van de ASAF Rally van Hannuit. "Jean-Luc Berleur moet door een operatie aan zijn hand lang revalideren… En hij vroeg mij om de kleuren van zijn sponsor te verdedigen tijdens de rally van Hannuit." vertelde Steven ons. "Ik bedank Jean-Luc, zijn co piloot en zijn sponsors natuurlijk voor het vertrouwen en het feit dat ze aan mij dachten om dit te mogen doen."

Voor Steven is de Rally van Hannuit totaal nieuw en ook de wagen is iets heel anders. "De Skoda van Jean Luc is een F2 wagen met turbo en met pedels om de versnellingen te bedienen. Opnieuw een uitdaging! Ik kijk er naar uit.
Wat de rest van het seizoen verder brengt is voorlopig nog koffiedik kijken. We hopen nog steeds de stap hogerop te kunnen zetten… Hopelijk wordt ons support-weekend een schot in de roos en kunnen we onze vaste partners en eventuele nieuwe overtuigen van onze plannen voor 2017… Maar zoals gezegd, eerst 100% in Hannuit! Ik wil Jean Luc Berleur en zijn team niet teleurstellen.
"

Het support-weekend van Steven Dolfen, Bjorn Renier en Filip Collez gaat komend weekend door. Vrijdagavond is er een autozoektocht met start in café 't Hoekske te Geluveld en op zaterdagavond en zondagmiddag is er de heerlijke Noma steak met frietjes in OC 't Gelevelt in Geluveld. Meer info en kaarten via Steven Dolfen.

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Verwante artikelen