× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge ALV saneren van tanks Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

01-02-2017

Guillaume De Ridder niet gekozen als opvolger voor Freddy Loix bij Skoda...

Guillaume De Ridder niet gekozen als opvolger voor Freddy Loix bij Skoda...

Nadat Freddy Loix eind vorig jaar zijn afscheid aankondigde waren er enkele piloten in de running voor het stuur van de officiele Skoda Fabia R5. Onder hen ook Guillaume De Ridder, maar vandaag liet de piloot uit Nijvel weten dat hij niet werd gekozen door Skoda. Guillaume was dan ook bijzonder teleurgesteld toen hij dit via Facebook bekend maakte...

 "Inderdaad, ik ben niet gekozen als de nieuwe officiële piloot voor Skoda België... Er is blijkbaar de voorkeur gegeven aan het financiële aspect boven de pure sportieve prestaties. Dit ondanks het nakomen van hun verwachtingen op financieel gebied... Nogmaals, de grote actoren van autosport zetten een opnieuw een stap richting een financiële elite zonder zich te bekommeren om de sport." aldus een sterk ontgoochelde Guillaume De Ridder via Facebook.
"Het spijt me diep dat alle inspanningen, mijn bewijs van motivatie, energie en tijd zomaar weggeveegd worden met zo’n gemak van sommigen. Mijn sportieve toekomst komt nu plots een pak onduidelijker dan verwacht. Ik wil toch iedereen uitdrukkelijk bedanken voor de steun in dit project en het geloof in onze kansen!"

Guillaume maakte de laatste seizoenen veel progressie dankzij een deelname aan de Franse 208 Cup. Enkele maanden geleden greep hij echter ook naast het RACB stuur in de 208 R2 dat werd toegewezen aan Guillaume De Mevius.

Het blijft dus voorlopig afwachten wie Skoda België zal kiezen om hun kleuren te verdedigen in het BRC 2017...

MLV banden velgen Poperinge
ALV saneren van tanks
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Verwante artikelen