× LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks c est bene zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be

LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde

14-11-2016

2017 - Patrick Mylleville over de nieuwe Porsche 911

2017 - Patrick Mylleville over de nieuwe Porsche 911

Komend seizoen zal Patrick Mylleville uitpakken met een nieuwe Porsche 911.  Na de opgave in de Condroz Rally is de huidige MAS-racing Porsche is vroeger op pensioen vertrokkken dan voorzien. "Normaal reden we met deze Porsche nog de Rally van Kortrijk, maar na de breuk in de Condroz zullen we helaas moeten forfait geven. Ik wist al langer dat de Porsche aan vervanging toe was, maar ha stilletjes gehoopt om het seizoen nog te kunnen uitrijden."

Alhoewel het merendeel van de piloten nu kiest voor een youngtimer blijft Patrick trouw zweren aan  Porsche. "Ik opteer opnieuw voor een Porsche omdat dit voor mij de ideale wagen wagen is, de Porsche heeft uitstraling en is ook nog redelijk snel. Het Porsche tijdperk is weliswaar voorbij maar ik wil niet meedoen aan de youngtimers, dit blijven de echte historics!
Voor ons is het de bedoeling om met een betrouwbare en betaalbare wagen ons te meten met de subtop. We weten dat de top voor ons niet haalbaar is, niet op sportief vlak en zeker ook niet op financieel vlak. Dus is het een logische stap om een nieuwe Porsche te bouwen. Enkel jammer dat het reglement van 2017 op zich laat wachten, want het is nu nog steeds niet duidelijk wat er volgend jaar wel of niet kan bij de historics
."

ALV saneren van tanks
c est bene
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen