× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be c est bene

07-11-2016

2017 - Kurt Braeckevelt met BMW 1M in de M Cup 2017

2017 - Kurt Braeckevelt met BMW 1M in de M Cup 2017

Kurt Braeckevelt werd afgelopen seizoen vice-kampioen in de M Cup, volgend jaar staat de M Cup opnieuw op het programma van de garagist uit Oostrozebeke, maar niet meer met de M3. "Ik liep al enkele jaren met het idee om een andere wagen te bouwen." vertelde Kurt ons deze middag. "Na de schade die we reden in Nederland heb ik definitief de knoop doorgehakt. Zo zijn we enkele weken geleden begonnen met de bouw van een BMW 1M."

De doelstelling voor Kurt is om klaar te zijn met de nieuwe wagen tegen februari 2017 en zo opnieuw een gooi te doen naar de titel in de M Cup. 

"De motor en de versnellingsbak zullen we overbouwen van de huidige M3. Ik zie niet meteen een mogelijkheid om deze te verbeteren. We kunnen natuurlijk een dikkere motor kopen, maar dan moeten we ieder jaar de motor laten reviseren. Nu kunnen we 5 seizoenen rijden voor de motor moet worden vervangen en kunnen we alles in eigen beheer doen. Het moet voor ons ook nog betaalbaar blijven... De wagen is nu weg om een rolkooi te plaatsen, maar we zullen nog een drukke winter voor de boeg hebben om in februari klaar te zijn."

 

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Verwante artikelen