× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

31-10-2016

Wedstrijdverslag - Hoppeland Rally - Piet Declercq

Wedstrijdverslag - Hoppeland Rally - Piet Declercq

Zaterdag morgen met goeie moed vertrokken op KP één , en inderdaad een derde tijd na Merlevede met de M3 en dit op amper 6 sec , ook de Engelsman en latere winnaar Pearcy moesten we laten voor gaan, dit amper op 1.6 sec. De tweede KP werd afgelast zoals iedereen weet en op de derde was het na 20 km game over, reden: stukje afgebroken aan een van de carburatoren. Ik zag de oliedruk ook minderen en daarom besliste ik om de auto aan de kant te zetten, later bleek echter dat er met de motor niets haperde, maar na mijn uitvallen twee jaar geleden in Moorslede wilde ik geen risico's nemen, dit werd door Andes zeer geapprecieerd.

Mocht ik geen problemen gehad hebben dan denk ik dat ik kon mee doen voor het podium , maar ja dat gaan we nooit weten. De auto draaide perfect, daarvoor mijn dank aan het team, ook de sponsors bedanken en onze volgers Ilse en Hans die er op gebrand stonden om ons gans de dag te volgen, helaas, daarvoor ook mijn dank. Na ons uitvallen zijn we ons verdriet gaan verdrinken...

Hopelijk kunnen we starten in Kortrijk, met de rode Escort,  inschrijven deden we op tijd nu maar hopen dat we er bij zijn, dat zou reeds de vierde keer op rij zijn dat we daar aan de start komen, dus duimen maar.

c est bene
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen