× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

24-10-2016

Wedstrijdverslag - Rally van Mettet - Hans Weijs

Wedstrijdverslag - Rally van Mettet - Hans Weijs

Afgelopen weekend namen Hans Weijs en copiloot Arne Bruneel met succes deel aan de Rallye de Mettet. Het duo kwam in Mettet als een van de favorieten aan de start, maar net voor de start van de eerste proef leek het even mis te gaan. 
Op verbinding naar de eerste proef viel de servo weg… Natuurlijk dacht ik meteen terug aan de opgave in Koekelare, maar het team van Schmid kon het euvel snel herstellen en vanaf toen kenden we niet het minste probleem.” aldus Hans Weijs. 

Doordat Hans en Arne 2 proeven zonder stuurbekrachtiging moesten afwerken hadden ze een serieuze achterstand. Het duo was echter niet naar Mettet afgezakt voor een bijrol, Hans zette meteen de aanval in en met resultaat… Na 15 proeven won Hans Weijs de Rallye de Mettet met een ruime voorsprong. 

Die zege is natuurlijk een opsteker voor het team,” vertelde de snelle Nederlander na afloop van de wedstrijd. “Er werden door Charly heel wat inspanningen geleverd om de wagen in orde te krijgen en dan is het natuurlijk tof om hem te kunnen bedanken met een algemene zege.
"Na de eerste 2 proeven dacht ik even dat een zege onmogelijk was, maar Hans heeft me opnieuw verbaasd!” voegde copiloot Arne Bruneel nog toe. “Het is ook een heel leuke wedstrijd, volgend jaar zien ze ons hier zeker terug!

Het team is nu reeds volop bezig met de voorbereidingen op 2017. Hans wordt ondertussen op handen gedragen door de Belgische supporters en dat is ook de partners van het team niet ontgaan. Volgend jaar wil men heel graag de BMW opnieuw op verschillende wedstrijden aan de start brengen, en voor Ieper is een project met een R5 in de maak…
Alles wordt nu op 2017 gezet en het team zal normaal enkel nog aan de start komen van de Rally van Kortrijk.

Foto - Becky Rally Pics

Yprauto
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen