× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

04-10-2016

M Cup zal dit weekend worden beslist in GTC Rally Nederland

M Cup zal dit weekend worden beslist in GTC Rally Nederland

Komend weekend is Etten-Leur het decor voor de GTC Rally. Deze Nederlandse rally telt tevens als zesde en laatste manche van de RACB M Cup, waar bovendien de kampioen 2016 zal gekroond worden.

Nog 2 piloten maken kans op die titel: Franky Boulat (59 pnt) en Kurt Braeckevelt (55 pnt). Beide piloten hebben al een nulscore en hebben dus reeds een schrapresultaat in rekening gebracht. Franky Boulat kan wel de beste papieren voorleggen. Hij leidt het kampioenschap en moet voor Kurt of minstens 2 plaatsen na hem eindigen om zichzelf als kampioen op te volgen. Kurt Braeckevelt zal voluit moeten aanvallen en hopen op een sterke prestatie van de Nederlandse M Cup piloten of pech bij Franky. Hij moet zeker 3 plaatsen hoger finishen dan Franky om kampioen te worden.

Na deze tenoren zullen enkele piloten strijden voor de derde podiumplaats in de eindstand van het kampioenschap. Nederlanders Jurgen De Bruin en Wim Muilwijk nemen het op tegen Tom Ceuppens. Slechts 2 punten scheiden dit trio van elkaar in het kampioenschap, het wordt dus hard tegen onzacht op de proeven. Sjeff Meersschaert kan ook nog een goede zaak doen, aangezien heel wat piloten in het kampioenschap voor hem niet starten in de GTC dit weekend.

Wordt het Franky of Kurt? Antwoord komend weekend!

Autostal Duindistel

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen