× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

12-09-2016

Wedstrijdverslag - Rallye de Bethune - Piet Declercq

Wedstrijdverslag - Rallye de Bethune - Piet Declercq

Afgelopen weekend kozen Declercq Piet en co Denys Dieter voor de Rallye de Bethune, ze kwamen aan de start met de Porsche 911 van Lode Dekeyzer.

Piet Declercq: "Na drie passages over de KP's tijdens de verkenningen konden we met een goed gevoel aan de wedstrijd beginnen , natuurlijk was de vraag hoe ik de Porsche zou aanvoelen na mijn korte test tijdens de TBR rallysprint.
We draaiden de eerste KP de tweede tijd na Spillebeen met de M3 , op amper een seconde , Debaeque , ook met een Porsche was ook zeer dicht , binnen de seconde , op de tweede KP , die ik behoorlijk goed kende van de vorige jaren , weliswaar omgekeerd gereden nu , kon ik orde op zaken stellen een kloofje slaan van 10 sec , vanaf dan namen we de leiding en hebben deze niet meer uit handen gegeven , met nog drie besttijden op zaterdag en alle scratchen op zondag waren we wel de verdiende winnaar van toch een mooie wedstrijd , jammer dat Patrick Spillebeen de strijd moest staken met een kapotte commande , anders kon het een mooie wedstrijd geweest zijn.
Ook tweede Debaeque met een mooie 911 was sterk bezig, maar enkel kleine foutjes deden hem de das om, hij eindige tweede op 2min21 sec van ons. De sfeer tijdens en na de wedstrijd op het podium en al was super , volgend jaar keren we zeker terug!

Alvast een dankwoord aan alle sponsors en het ganse team van Dekeyzer uit Merkem voor de goeie service en catering, bedankt gasten, ook mijn vrouwke, Anneke en broer Hans die ons tijdens dit warme weer van drank bedienden. Dieter deed het zoals gewoonlijk weer voortreffelijk, dus de mosselkes op de recce waren goed verteerd, daarvoor ook mijn dank. Volgende wedstrijd is de Hoppeland rally met de MK1 van Andes."

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen