× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

24-08-2016

Short Rally van Kasterlee - Complete voorbeschouwing

Short Rally van Kasterlee - Complete voorbeschouwing

De Short Rally van Kasterlee is sinds enkele jaren een van de weinige VAS wedstrijden buiten West-Vlaanderen. Maar het zijn traditioneel de Nederlanders die het mooie weer maken in Kasterlee... Allen richting het mooie Kasterlee voor reeds de 12de editie van de Short Rally van Kasterlee.

Deelnemers

Piet Van Hoof is recordhouder qua overwinningen in Kasterlee, maar de Nederlander die nog steeds met een Lancer EVO IV op pad is krijgt dit jaar heel wat concurrentie. Zijn landgenoot Jeroen Swaanen lijkt met de Ford Fiesta R5 EVO de belangrijkste tegenstander.
Naast de DS3 R5 van Tom Van Rompuy en de Mini WRC van Guino Kenis zijn er nog een pak Lancers die we vooraan mogen verwachten... Een hoofdrol lijkt weggelegd voor Sander Van Hoof, Arjen De Koning, Martin Van Iersel en voor VAS kampioen Steve Becaert in de EVO X R4.
In de top 10 mogen me misschien ook wel uitkijken naar de resterende Lancers en de Subaru van Stefaan Tjoens, de Porsche GT3 van Robby Moers, de BMW's van Brecht Hoorne, Johnny Louies of Erik Vleminckx of één van de 6 Nissan 35OZ.

Ook het historic veld is goed bezet, favorieten zijn Mats Van Den Brand in de BMW M3 en Gunther Monnens in de ConXion TransEurope. Andere piloten die we in de gaten mogen houden zijn o.a. Ronny Declerck, Michel Casseyas, Erik Deveux, Jim Lampole, ... In totaal komen 24 historics aan de start.

# Genummerde deelnemerslijst

Naast de gewone wedstrijd is er ook nog de Regularity van Katesterlee. Hier zijn 31 wagens voor ingeschreven.

# Genummerde deelnemerslijst Regularity

Parcours - Timing

De organisatie blijft trouw aan de 2 proeven van Heze en Goor. Er zijn 3 ronden + een extra doortocht op De Heze voorzien, 7 proeven in totaal dus.
De onboardbeelden van de proeven kan je terugvinden op de website (www.rallykasterlee.be)

# timing

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen