× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

22-06-2016

Wedstrijdverslag - Rally de la Haute Senne (ASAF) - Johnny Vanzeebroeck

Wedstrijdverslag - Rally de la Haute Senne (ASAF) - Johnny Vanzeebroeck

De Rally de la haute Senne kon dit weekend rekenen op een topaffiche, met 144 deelnemers en enkele tenoren aan de start zoals Guillaume Dilley, Xavier Bouche, Fred Bouvy maar ook regionaal piloot Johnny Vanzeebroeck. De piloten kregen een uitermate uitdagend parcours voorgeschoteld zeker met de weersomstandigheden van de laatste dagen lag het er super vettig bij. Ook de sfeer (die we nog kennen van de vroegere 12 uren van Braine-le-Comte) op de markt is steeds optimaal. Alle ingeschreven teams boden zaterdagmiddag op het Kerkplein hun wagen aan voor de technische keuring.

Johnny Vanzeebroeck voor het eerst aan de start met zijn recent aangekochte Mitsubishi lancer evo 4 in Winfield Kleuren . Johnny deed ons zijn verhaal: "Elk Jaar weer ben ik super gemotiveerd om in Braine te starten. Op de eerste kp hadden we het moeilijk omdat we te kampen kregen met remproblemen wat soms tot spectaculaire pasages leide op het aardsmoeillijk parcoers van Braine.
Halverwege de rally had het service team het probleem onder handen genomen en konden we stillaan knappe tijden draaien. Het parcours was dit jaar zeer uitdagend met enkele zware sortie's van andere deelnemers tot gevolg! Maar we bleven uiterst geconcentreerd tot de laatste kp en het werd hier en daar nog warm... Maar de voldoening was groot toen ik en mijn gedreven co-piloot Jean Marc Becker de finish haalden. Resultaat 3de in onze klasse en 4de algemeen! Best tevreden ,wetende dat het precies een jaar geleden was dat we nog starten, een nieuwe wagen die toch ongeveer 20 jaar ouder is dan de Citroen Ds3 R5, zelfs franstalige nota's krijgen was geen probleem... Aangezien Chris Vandercruys profecionele verplichtingen had
."

Dus een geslaagde editie voor ons aldus Johnny en Jean Marc !

Verzekeringen Delaere
MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Verwante artikelen