× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

21-06-2016

Preview - Kenotek Ypres Rally - Cris Algoedt

Preview - Kenotek Ypres Rally - Cris Algoedt

Op 24 en 25 juni is het de beurt aan de moeder der rally's in Belgie : de Kenotek Ypres Rally.  Op donderdag 23 juni is er reeds de shakedown in Nieuwkerke  waar men al een voorproefje krijgt van wat er de twee volgende dagen te gebeuren staat.  Ons team start rond de klok van 20.30U op de shakedown. Op vrijdag opent zich het grotere werk. 

Met op vrijdag zowat 80 km tegen de klok ,netjes verdeeld over 7 proeven , wordt de wedstrijd op gang gefloten. De éérste wagen rijd het podium op om 16.15u  ,  de finish op vrijdag is voorzien omstreeks 21.45u. Op zaterdag wordt er gestart volgens de klassering van vrijdag. De éérste wagen rijd om 10.35u over het podium.  We krijgen 170 km tegen de klok voor de kiezen , te rijden over tweemaal 5 klassementsproeven, waaronder KP Hollebeke die meermaals als scherprechter diende voor de Ypres Rally. De finish voor de éérste wagen is voorzien rond 22.30u. 

Wij komen aan de start met het nummer 87  in de vertrouwde BMW Danneels 1M. Ambitie is er weliswaar , maar hoog in het vaandel staan "fun"  en "glijden"  kortom , ons ferm amuseren !!!  We hopen dus ook van harte onze sponsors , supporters en sympathisanten te mogen begroeten op donderdag 23 juni in Nieuwkerke of de twee volgende dagen in en rond Ieper.
P.S. Hou de facebook pagina van onze sponser Immo Danneels in het oog en maak kans op een inkomkaart voor Ieper.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen