× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Yprauto

23-05-2016

Geslaagde Rally d'Antibes voor Tim Van Parijs (en de andere Belgen)

Geslaagde Rally d'Antibes voor Tim Van Parijs (en de andere Belgen)

Afgelopen weekend trokken Tim Van Parijs, Bernd Casier en Claudie Tanghe richting Cote d'Azur voor de Rallye d'Antibes. "We kiezen dit jaar hoofdzakelijk voor wedstrijden in het buitenland voor de sfeer en uiteraard voor de gezelligheid," vertelde Tim ons enkele maanden geleden (artikel 12/01). 

In de Rallye d'Antibes kreeg Tim het gezelschap van Bernd Casier die er zijn nieuwe Ford Fiesta R5 EVO kon ontdekken en ook van Claudie Tanghe in de Renties Ford Fiesta R5. "Ik heb er jaren van gedroomd om eens met een moderne topauto de Rally van Antibes te kunnen rijden,"

Na de zaterdag stond Bernd Casier 9de, Claudie Tanghe 15de en Tim 11de: "We stonden 10de maar de gaskabel brak bij het begin van de 2de ronde... We hebben wat MacGyver gespeeld en maar 1 plaats verloren..."

Op zondag stonden nog 6 proeven op het programma, met o.a. de befaamde Col de Turini, die we ook kennen van de Rallye de Monte-Carlo. Na die 6 resterende proeven eindigden Tim Van Parijs en co Kurt Heyndrickx als 10de.

"Het zou dezelfde plaats geweest zijn ook zonder de problemen met de gaskabel, want voor de rest heeft de Porsche weeral perfect gemarcheerd. De eerste en derde kp lagen van de zondag lagen mij niet zo goed maar de Turrini was een fenomenale kp, de afdaling was niet normaal..." aldus de carrossier uit Oudenaarde. "We hebben een fantastische week achter de rug, de sfeer en kameraadschap tussen de 3 teams was top, super goed weer, kortom een mega geslaagde rally! Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij en ik denk dat er wel nog een paar Belgen zullen volgen..."

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Verwante artikelen