× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Yprauto

24-03-2016

Wedstrijdverslag - Rallye Le Touquet - Piet Declercq

Wedstrijdverslag - Rallye Le Touquet - Piet Declercq

Piet Declercq: "Op woensdag trokken we richting Le Touquet om ons voor te bereiden op de rally , met nul kennis van het parkoers begonnen we aan de verkenningen , 9 verschillende proeven op twee dagen verkennen , waarvan één te voet , na drie en sommige twee passages moesten we aan de wedstrijd beginnen , we draaiden een 5 de tijd op KP 1 en zaten goed in het ritme , Francois Delecour had het commando genomen met een heuse Audi quattro , en die ging heel snel.

Voor hem jammer want na enkele kp's was het over en uit , wij konden op vrijdag drie scratchen draaien en eindigden op een tweede plaats op vrijdag na 9 proeven , op zaterdag dachten we nog om de Porsche te kunnen remonteren , maar deze 930 turbo van de fransman Alain Philippe bleek te snel voor ons , dan zijn we maar onze tweede plaats beginnen verdedigen tegen de sterke manta van filiette , deze staat echter niet in het klassement omdat hij beschikt over een ' classic ' auto , en deze door de FFSA niet worden geklasseerd, maar stond toch derde na de wedstrijd.

Wij reden een knappe wedstrijd op een super mooi parkoers , vol toppen , rappe , soms te brede wegen , door beken en op smalle weggetjes , kortom een geweldig parkoers , wel een aanrader voor iemand die geen kampioenschap rijdt om daar eens naar toe te gaan.

Ik wil vooral mijn co-piloot bedanken, alsook sponsors en al onze supporters die toch aanwezig waren, ook een woordje van dank aan het team van Andes Motorsport voor de service, de Escort draaide uitstekend, ook mijn vrouw Anne en broer Hans die ons op gepaste wijze drank en eten aanboden na iedere KP, deze werden van KP naar KP gereden door de vriendin van Dieter Kathleen , ook de kinderen van Dieter waren laaiend enthousiast om hun Papa aan te moedigen, waarvoor onze dank.

De volgende wedstrijd wordt de Monteberg , maar op 16/17 April is er nog onze jaarlijkse hesp aan het spit, dit in zaal Rookop te Reningelst. Reserveren kan op FB van Piet Declercq, of per tel 0479/710388."

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Verwante artikelen