× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Yprauto

17-02-2016

2016 - Volledig Historic Kampioenschap voor Patrick Mylleville

2016 - Volledig Historic Kampioenschap voor Patrick Mylleville

Het rallyseizoen 2016 komt stilaan op gang met als opener van het BK  de Haspengouwrally. "Voor MAS-racing word het een druk seizoen omdat we opteren voor een volledig BK en slechts 1 regionale wedstrijd." aldus pîloot Patrick Mylleville.

In de winterstop werd niet stilgezeten en de Porsche kreeg een grondige up date zodat deze in optimale omstandigheden aan de start komt van de Haspengouw Rally.

"Daarom wil ik ook nog eens onze trouwe partners: Era Benelux, EDL Kuurne, Motul, Natuursteen Penet, Bouwwerken Mylleville, Mabofisc, D’oude Timmerie & supportersclub MAS-racing  bedanken voor de steun en het vertrouwen in het team. Ons serviceteam van dienst is het alomgekende Philcars onder leiding van Philippe die de wagen perfect zal afleveren bij iedere wedstrijd, alsook Mady die ons graag bediend met een drankje en een hapje."

Het kampioenschap zal afgewerkt worden met verscheidene co piloten die allemaal hun ervaring zullen gebruiken om het team te begeleiden naar een topplaats in de rangschikking :

- Vandersarren Jochen : Haspengouw , Tielt , Bocholt ,Omloop , EBR , Kortrijk
- Defever Daniel : Spa rally
- Dejonghe Kristof : Wallonie
- Beernaert Nico : Ieper 

"We laten de Condroz nog even wachten en zien hoe we ervoor staan na de Omloop van Vlaanderen. Hopelijk kunnen we jullie verwennen op de proeven en zo onze doelstelling waarmaken om toch bij de top te eindigen."

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Verwante artikelen