× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

02-01-2016

Wij wensen u... nog eens 15 jaar!

Wij wensen u... nog eens 15 jaar!

Jaarlijks zoeken we de eerste dagen de juiste woorden om u een gelukkig Nieuwjaar toe te wensen. Steeds hopen we op een sportief, maar vooral een gezond nieuw jaar. Ondertussen is het reeds voor de 15de keer dat we u aan het begin van het seizoen veel spanning en spektakel toewensen... 

"Bij aanvang van het nieuwe jaar vieren we immers reeds onze 15de verjaardag! In het voorjaar van 2001, toen internet enkel bereikbaar was via een telefoonlijn, ontstond rallylovers als hobby-project van Karl Deleplanque en ikzelf David Derdaele... De site nam echter steeds meer van de vrije tijd in en het was voor Karl steeds moeilijker om dit te combineren met zijn privé- en werksituatie. Gelukkig kon ik rekenen op de steun van mijn echtgenote Inge Beele, en beheren we de site volledig zelf. Al krijgen we natuurlijk veel steun en hulp van (rally)vrienden. In 2016 willen we u graag op dezelfde manier blijven informeren over de Belgische rallysport. 
Met dagelijks meer tussen de 2.000 en 8.000 bezoekers en meer dan 10.000 volgers op de facebook-pagina zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, zo niet de grootste, autosport website van Vlaanderen. Bedankt!
"

Autostal Duindistel

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen