× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

16-11-2015

Stefaan Prinzie koopt Opel Kadett GT/E met oog op BHRC 2016...

Stefaan Prinzie koopt Opel Kadett GT/E met oog op BHRC 2016...

Nadat Stefaan Prinzie en Sharon Vermeulen enkele leerrijke jaren beleefden in het Franse onverhard kampioenschap begonnen ze begin 2015 aan een nieuw avontuur in het Belgisch historic kampioenschap. 

"De wagen stond helaas in het begin van het seizoen nog niet volledig op punt... Jammer want in de Haspengouw stonden we aan de leiding toen we moesten opgeven, in de TAC werden we derde en in de Wallonie moesten we na enkele scratches ook opgeven...
Maar met de overwinning in zowel de Rallysprint van Oudenaarde en de Condroz is bewezen dat zowel de wagen als de piloot scherp staan,
" lacht Stefaan. 

Na de mooie zege in de Condroz Rally hebben Stefaan en Sharon meteen plannen beginnen te smeden voor 2016... De zaakvoerders van www.stesha.be hebben onlangs de ex-Van Rompuy Opel Kadett GT/e aangeschaft. "Onze Ascona is snel en eindelijk vrij van kinderziektes, maar om in 2016 het volledige kampioenschap te rijden missen we nog wat..."

Eind deze maand zal met de Kadett nog de Hoppeland Rally gereden worden, maar het is nog niet zeker dat Stefaan ook met deze wagen het BRCH zal rijden in 2016. "Na de Hoppeland maken we de balans op, er zijn verschillende pistes... De Kadett en de Ascona behouden is één mogelijkheid, maar een Ascona 400 bouwen met de onderdelen van beide wagens is ook mogelijk." aldus Stefaan.

Na de Hoppeland Rally zal de knoop worden doorgehakt. Er resteren dan maar een dikke 2 maanden voor de Haspengouw 2016 en tijdens de eindejaarsperiode is het ook heel druk bij stesha.be. "Jaarlijks zien we de verkoop van geschenk-artikelen stijgen in de webshop en dan kan ik ook de hulp van Stefaan gebruiken." voegt Sharon nog toe.

Autostal Duindistel

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen