× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

14-10-2015

Wedstrijdverslag - Hemicuda Rally - Cris Algoedt

Wedstrijdverslag - Hemicuda Rally - Cris Algoedt

Nog voor de rally goed en wel op gang geschoten was waren wij al op achtervolgen aangewezen. Danny  maakte een fout door te vroeg in te klokken op kp Kortemark, zodoende hadden we één minuut straftijd aan ons been. Een mooi resultaat mochten we immers vergeten... Niets werd minder waar.

Wij vergaten efkes de straftijd en gingen er vol voor. Meteen werd een 9de tijd algemeen geklokt en na de éérste lus tuimelden met de extra minuut van plaats 12 naar plaats 22 algemeen. Na kp 6 waren wij reeds terug opgeklommen naar plaats 15 algemeen met telkens top 10 tijden. Na 2/3 wedstrijd  stonden we op plaats 14. De laatste lus dan. Cris perste nog eens alles uit de BMW DANNEELS 1M  met een zeer mooi resultaat. Op kp 10 Houthulst werd een 6de tijd geklokt. Een 11de plaats algemeen was ons deel. Ondanks de aanvalslust van Cris was een top 10 plaats niet meer bereikbaar.

Zeker een mooi resultaat gezien de omstandigheden. We hebben ons allezins super geamuseerd. Een woord van dank voor onze service crew van KB-Racing die feilloos instonden voor de service. Voor meer info kan U steeds terecht op www.m3beamer.be.

Yprauto
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen