× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be c est bene

20-08-2015

Wedstrijdverslag - Rally van Staden - Cris Algoedt

Wedstrijdverslag - Rally van Staden - Cris Algoedt

De weergoden waren Staden gunstig gestemd zaterdag. Geen zon ,maar ook geen regen. Goed gestart met op kp 1 een 23ste tijd en op kp 3 een 14de tijd. Na de éérste boucles prijkten we op een 22ste plaats algemeen. Op de volgende boucles werden de tijden telkens met 5s verbeterd. Ook werd in het klassement 2 plaatsen goedgemaakt. In de 3de boucles bewees Cris dat hij  het goede ritme had te pakken want er werden een pak seconden goedgemaakt t.o.v. de vorige boucles.

Dit vertaalde zich ook in het klassement met een 18de plaats algemeen. De laatste boucles werd er nog eens vol voor gegaan met respectievelijk een 15de , nogmaals een 15de , en als afsluiter werd een top 10 tijd  gerealiseerd. De BMW DANNEELS 1M werd mooi geparkeerd op een 15de plaats algemeen en een 9de plaats in de klasse. 

Een goede generale repititie voor de Omloop Van Vlaanderen in Roeselare. Met dank aan het voortreffelijke werk van het KB-Racing service team. Dank aan de aanwezige supporters en sponsors voor de steun. Noteer alvast in uw agenda 4 en 5 september voor de Omloop Van Vlaanderen.

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen