× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

18-07-2015

Short Rally in Kasterlee - eerste info

Short Rally in Kasterlee - eerste info

Renstal R.T. Titanic presenteert in het weekend van 29 en 30 augustus 2015 de elfde editie van zijn Short Rally in Kasterlee. De organisatie houdt vast aan haar beproefd recept van twee klassementsproeven en schotelt de deelnemers de proeven De Hese en Goor voor. KP De Hese werd verlengd tegenover verleden jaar en wordt vier keer verreden. KP Goor wordt wederom gekenmerkt door enkele leuke onverharde stroken en staat drie keer op het menu. Een primeur voor de enige overgebleven Antwerpse rally, is dat de service vanaf nu plaatsvindt op een verharde ondergrond, wat het comfort voor de deelnemende teams moet verhogen. Zowel de servicezone als het wedstrijdcentrum verhuizen naar De Hese en zijn zeer vlot bereikbaar  via de N19 Turnhout – Kasterlee. Nog steeds een unicum voor Vlaanderen is het wedstrijdcentrum en servicezone die op wandelafstand van het parcours gelegen zijn.

Daar de inschrijvingen op dit ogenblik nog volop binnenstromen, is het nog te vroeg om een blik te werpen op de deelnemerslijst. Feit is dat, zoals de traditie het wil, weer een ruime Nederlandse delegatie de grens zal oversteken om er zich te komen meten met de Vlaamse piloten. En het moet gezegd, tot op heden was het steeds een Noorderbuur die het laken naar zich toe wist te trekken.  We dagen de Vlamingen natuurlijk uit om hier verandering in te brengen!

Niet enkel de snelste tijd telt. Tijdens de 8ste Regularity van Kasterlee moeten de deelnemers met hun oldtimer een bepaalde opgelegde gemiddelde snelheid zo dicht mogelijk trachten te benaderen. De nauwkeurigste in deze discipline neemt ’s avonds de grootste beker mee naar huis. Al leert de ervaring ons dat vele deelnemers het spektakel niet schuwen en hun veelal achterwielaangedreven bolides aardig de sporen geven! De regularityrijders gaan de eigenlijke rallywedstrijd vooraf.

Meer info over deze beide wedstrijden vind je op www.rallykasterlee.be. Deelnemers vinden er ook de reglementen en kunnen er online inschrijven

c est bene
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen