× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

21-06-2015

Voorstelling STESHA Rallyteam - Kenotek Ypres Rally

Voorstelling STESHA Rallyteam - Kenotek Ypres Rally

In aanloop naar de Kenotek Ypres Rally was er bij Stesha Wellness in Houthulst de voorstelling van de Lancer EVO X van Stefaan Prinzie en Sharon Vermeulen. "Oorspronkelijk had ik plannen om in Ieper met de Ascona te rijden, maar door het beperkte aantal kilometer hebben we beslist om toch bij de moderne te rijden. Een keuze die achteraf heel goed blijkt, er zijn heel wat regionale piloten met een vergelijkbare Lancer aan de start." aldus Stefaan.

"Het was de afgelopen dagen en weken heel druk met de opening van het afhaalpunt van de webshop. Maar nu kijk ik echt uit naar de wedstrijd." aldus Sharon. "We rijden na Ieper normaal ook nog de onverhard rally van Auxerre maar we zijn er nog niet uit of we de Lancer weer zullen ombouwen of dat we met de Ascona gaan rijden."

"De Lancer zal morgen omgebouwd worden naar asfalt en we zullen ook nog een nieuwe turbo monteren, dan is de wagen weer volledig af. De shakedown zullen we bewust niet rijden, want voor de amateurs zal er maar weinig ruimte zijn..."

Meer foto's op onze facebook-pagina.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen