× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

01-05-2015

Wedstrijdverslag - RS Monteberg - Piet Declercq

Wedstrijdverslag - RS Monteberg - Piet Declercq

Wat als een droom voor mij begon 21 jaar geleden toen mijn toenmalige buurman Fabien Jacob mij voorstelde om de Rally van Ieper te rijden was dit de start van vele mooie jaren in de autosport.

Om Fabien te bedanken, wilde ik hem nog eens van de proeven laten genieten en hij koos voor de Monteberg om nog eens na 19 jaar in de rechter stoel te zitten, voor hem een hele ervaring, hij zei ' de snelheid ligt zoveel hoger dan vroeger met de 205 Rallye'.

We starten met opnieuw een nagelnieuwe motor , na het falen in moorslede , alles verliep goed met een 7 de plaats historic en 2 de in de klasse na Peter Lemahieu die het ook nog niet verleerd is , de volgende ronden draaiden we verder af in soms regenachtige omstandigheden, wat met een achtertrekker niet altijd evident is.

Al bij al een leuke dag beleeft , de wagen wordt altijd maar beter en mijn co beleefde een mooie dag , en dat was de bedoeling. We zijn toch op een aardige 4 de plaats algemeen historik geëindigd na de ongenaakbare snellere Porsche,van Stouf ,  BMW , van Kerkhof en de mooie Escort van Calcoen , proficiat mannen , en tot in Ieper hoop , dit word andere koek!

Dank woordje aan service crew Andes motorsport , en alle sponsors.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen