× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge Yprauto http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

18-03-2015

Wedstrijdverslag - Rallysprint van Moorslede - Piet Declercq

Wedstrijdverslag - Rallysprint van Moorslede - Piet Declercq

De eerste rond werkten we af in goede omstandigheden , alhoewel de bol op de versnellingspook los stond en ik toch wat concentratie verloor , ook de toerenteller liet het afweten en moest ik op het geluid van de motor verder gaan , eigenlijk draaiden we een vijfde tijd op amper 80 honderdsten van Geert Vandoorne ,die op drie stond , we waren tevreden en vol moet voor de tweede ronde , iedereen was weliswaar trager in die ronde ( gravel op de weg en zeer lichte regen ) , na ronde twee op een 6 zesde plaats op luttele seconden van de concurrentie.

Ronde drie was amper van start of we verloren olie , de pomp was stuk ( fabrieksfout , deze was nieuw ) , een klein gaatje liet alle olie en druk weg , motor liep veel schade op en over wedstrijd , zeer jammer voor een goedwerkend Andes team , die deze wagen heeft gebouwd , één prachtauto , hopelijk kan alles terug herstelt worden voor de monteberg. Daar zit naast me de man met wie het 22 jaar geleden allemaal begon , namelijk Jacob Fabien , dit was mijn eerste copiloot was en mij in de rallysport steunde tijdens mijn eerste jaren , velen zullen het nog geweten hebben , dit met de Peugeot 205 van Windels , daarvoor wil ik hem bedanken met een deelname aan de monteberg. 

Nog een dankwoordje aan alle sponsors en mensen van service , jammer dat we deze mooie wedstrijd niet tot een goed einde hebben kunnen brengen , ook eten aan drinken werd weerom goed verzorgd door Mieke , waarvoor onze dank. Zeker mijn copiloot Mathieu niet vergeten , die voor de eerste maal de nota's las en dat zeer goed deed , ook jammer voor hem dat het te vroeg gedaan was.

Beste supporters en vrienden , vergeet alvast onze jaarlijkse ' hesp aan 't spit ' niet , dit op 19 April in zaal Rookop te Reningelst , kaarten kunt u steeds reserveren via mail , FB. Bedankt!

MLV banden velgen Poperinge
Yprauto

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen