× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge Yprauto http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

22-02-2015

Belgische DMS team maakt geslaagde start van nieuw seizoen

Belgische DMS team maakt geslaagde start van nieuw seizoen

Net over de Frans Belgische grens werd afgelopen weekend de Noord-Franse rally Les Routes Du Nord gereden. Laurent Bayard en Sébastien Deraedt beiden met een door DMS ondersteunde Toyota hebben (weeral) de eerste 2 plaatsen weggekaapt. Na de eerste dag stond Deraedt verassend aan de leiding met zijn oudere Toyota Celica ST205. Hij had een viertal seconden voorsprong op Bayard (Corolla WRC) die tijd had verloren met een lekke band.

Zondag stelde Bayard de hiërarchie op punt , en won de wedstrijd met 1 minuut voorsprong op Deraedt en 2.42 minuten voorsprong op Saint Requier met de ex -Vanneste Peugeot. "Beide Toyota’s hadden weer een vlekkeloze wedstrijd, en hadden geen enkel probleem gedurende de hele wedstrijd." aldus DMS zaakvoerder Paul Devos. "Enkel de normale check-up ,benzine- ravitaillering en bandennazicht was de taak voor het service team. Kortom een droom van een wedstrijd voor het service team en beide piloten en copiloten."

Ook bij de historics ging een Belgisch team met de bloemen lopen. Piet Declercq won het historic gedeelte met een Ford Escort MKI. Enkele foto's van de Routes Du Nord via onze facebook-pagina.

(foto KDM)

MLV banden velgen Poperinge
Yprauto

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Verwante artikelen