× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge ALV saneren van tanks zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

02-01-2015

Een nieuwe start...

Een nieuwe start...

De eerste dag van het nieuwe jaar, een dag met veel goede voornemens: meer sporten, gezonder gaan leven,... noem maar op. Maar voor mezelf is deze jaarovergang dit jaar wel heel bijzonder.

"Rallylovers is ontstaan in februari 2011 als een hobbyproject, maar is snel uitgegroeid tot een zelfstandige activiteit in bijberoep. Na enkele jaren was er niet enkel rallylovers, maar werden ook websites en drukwerk gemaakt voor andere klanten onder de naam daviddesign.
De jongste jaren groeiden mijn kennis, ervaring en vooral mijn activiteiten via daviddesign fors uit. Precies om die reden geniet daviddesign vanaf nu mijn voltijdse aandacht. 
Uiteraard blijf ik met rallylovers verder doen, het is immers de bedoeling om rallylovers nog verder uit te bouwen."

U kan beroep doen op daviddesign voor grafische ontwerpen, drukwerk, fotografie en het ontwikkelen van websites. "Voor websites is er bij ons voor iedereen een geïndividualiseerde en vooral betaalbare oplossing. Dit alles met een simpele gebruikersinterface zodat u, als klant, zelf de controle hebt over uw website. Tekst, foto’s, promoties, extra pagina’s,...  u kan alles zelf beheren op eender welk moment, op elke computer en zonder speciale software of voorkennis.
Ook op gebied van grafisch ontwerp hebben we al de nodige ervaring opgedaan, onder andere met de jaarlijkse rallylovers kalenders die we volledig in eigen beheer ontwerpen en drukken. Wij leveren kwaliteitsdruk werk aan scherpe prijzen, en dit gaat van naamkaartjes, over flyers en posters tot spandoeken.
"

Binnenkort komt er een nieuwe website van daviddesign online, ondertussen kan je al meer info vinden over daviddesign op de facebookpagina of via 0496831665.

MLV banden velgen Poperinge
ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Verwante artikelen