× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Yprauto MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be

17-10-2014

Wedstrijdverslag - Hemicuda Rally - Cris Algoedt

Wedstrijdverslag - Hemicuda Rally - Cris Algoedt

Dat toeval niet bestaat bewijst de BMW Danneels 1M. Met de Hemicuda kreeg de 1M zijn vierde rally voor de wielen en hij haalde ook zonder problemen zijn vierde finish binnen. Een plezier tocht werd het evenwel niet,dat ondervonden we reeds op het vettige parcour van Kortemark. Menig stuurwerk was nodig om  de achterwiel aangedreven Baemer op het juiste spoor te houden. Jammer genoeg werd KP Houthulst de éérste maal geannuleerd. Na de éérste ronde stonden we op de 24ste plaats. Niet onaardig wetende dat we volop de nieuwe remmen dienden te testen.

Na de 2de ronde hadden we het goede ritme beet en doken we de top 20 binnen. We staken nog een tandje bij in de 3de ronde en onze tijden kwamen al dicht in de buurt van onze collega’s concurrenten te liggen. Finaal finishten we op een 17de plaats algemeen. Een mooi resultaat dat ons zeer hoopvol stemt voor de toekomst. Wij hebben zeker genoten van deze 14de Hemicuda rally.

Een woord van dank is hier op zijn plaats voor het voortreffelijk werk van Karel Bril en het KB-Racing team. De mannen mogen zich naast Opel specialist nu ook BMW 1M specialist, perfectionist noemen. Voor meer info en filmpjes, surf naar www.m3beamer.be.

zwembaden en wellness
Yprauto
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen