× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

15-09-2014

Wedstrijdverslag - Rallye du Bethunois - Piet Declercq / Dieter Denys

Zaterdag 6 specials voor de boeg, massa volk en mooi deelnemers veld, bij de historic waren we amper met 13 deelnemers. We begonnen goed met een tweede tijd op kp 1, niet naar mijn zin en daarom duwden we wat door, maar de anderen ook, na kp 2, hadden we een achterstand van 2 sec op de eerste, op kp 3, die we in omgekeerde richting reden als verleden jaar kon ik echter het verschil maken en de eerste plaats overnemen, en die stonden we niet meer af. De volgende drie kp's op zaterdag konden we controleren toch niet stil zitten want de anderen duwden ook fors door, na dag een amper 8 sec. voorsprong.

De zondag wonnen we vier van de zes kp's en wonnen de wedstrijd, jammer dat ze in Frankrijk de FIA en Classic (nationals) scheiden en deze niet op hun FFSA  website zetten, niet getreurd wij waren de winnaars en alleen dat telde, met laurier krans rond de hals en een grootte beker en fles schuimwijn op een fantastisch podium met een zee van volk, dat doet wel wat, feesten kunnen ze in Frankrijk dat is zeker.

Ik wil nog een dank woord werpen co-piloot Dieter die de nota's perfect las, aan Andes motorsport, Mieke voor de kost, en sponsors, en vooral ook onze dames Anne en Katleen, ook mijn broer Hans die hen voortreffelijk de weg wees naar het einde van elke kp waar we dan een frisdrankje kregen, nogmaals merci aan iedereen, de volgende wedstrijd is normaal koekelare en daarna de hoppeland met de nagelnieuwe MK 1, later meer........

Yprauto
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Verwante artikelen