× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Yprauto MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be

12-08-2014

Preview - Rally van Staden - Cris Algoedt

Preview - Rally van Staden - Cris Algoedt

Cris Algoedt: "Vrijdag 15/08/2014 is het zover. Met veel trots stellen wij te Staden de éérste koersmeters voor in Vlaanderen van de gloednieuwe BMW DANNEELS 1M. De wagen, gebouwd in het atelier van KB-Racing en is klaar om er tegen aan te gaan. Dat bewees de auto in Chevrotines zondag waar we de auto wilden testen en proberen afstellen. Amper 2u uur had de motor gedraaid voor de start. Dus verwachten we wel wat problemen zondag. Maar dat was zonder het hart en de ziel gerekend van Karel van Kb racing waarmee de auto opgebouwd is. Wat wil zeggen in vaktermen dat er geen sleutel opgestaan heeft. High five voor de mannen!

Dus komen we aan de start vol vertrouwen in onze auto en hopen we het publiek te geven waarvoor ze naar de rally komen ‘’fun’’. (zie ook youtube). Met 132 koers kilometers voor de wielen zal hier ruim aan voldaan kunnen worden. Het parcours van Staden is grotendeels vernieuwd en wordt een lastige kluif. Twee van de drie kps zijn haast volledig hertekend. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we het tot een goed einde kunnen brengen.

Wij hopen dan ook op de aanwezigheid van onze sponsors , supporters en sympathisanten om deze premiere bij te wonen. Het rallycentrum bevind zich in hartje Staden. meer info www.m3beamer.be.

 

zwembaden en wellness
Yprauto
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen