× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge Verzekeringen Delaere ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

04-08-2014

Voorstelling BMW 1 M Cris Algoedt

Voorstelling BMW 1 M Cris Algoedt
Voorstelling BMW 1 M Cris Algoedt

Het was al geruime tijd bekend dat Cris Algoedt zijn BMW M3 ging vervangen door een gloednieuwe BMW 1M, echter de opbouw van deze wagen duurde langer dan voorzien. "Eerst dacht ik om de TAC te rijden met de nieuwe wagen, maar al snel bleek dat niet haalbaar. Karel (KB Racing) heeft echter perfect werk geleverd en ik ben dan ook supertrots op m'n nieuwe wagen..." aldus de slager uit Zwevezele.

"We hebben de wagen volledig van nul opgebouwd." vertelde Karel Bril ons. "De opbouw van de kas was het belangrijkste. Om wat budget te sparen hebben we veel onderdelen gebruikt van de M3, maar zaken zoals de motor en versnellingsbak kunnen we later nog vervangen, de kas die moest meteen 100% in orde zijn.
De grootste uitdaging is natuurlijk dat het een nieuwe wagen is, er zijn nog weinig referenties. Maar net zoals Cris ben ik ook heel trots op het resultaat!
"

Cris zal dit jaar nog Staden, de Omloop van Vlaanderen, de Hemicuda en de rally van Kortrijk afwerken met de nieuwe BMW 1. "Voor Staden gaan we de wagen nog eens testen, want de wagen heeft nog geen meter gereden. Ambities heb ik niet, ik wil me in de eerste plaats amuseren. Ik besef maar al te goed dat er met rallysport niets te verdienen is. Oh ja, het enige wat ik al heb gewonnen is een bureau-stoel in de TAC. Die stoel staat op zolder, voor later als ik in het rusthuis zit (lacht).
Mijn vrouw staat gelukkig 100% achter mijn hobby, moest zij het niet zien zitten dan stop ik direct! Ook mijn zaak mag er niet onder leiden, weet je op zondag maak ik eerst dat de toog van de slagerij goed gevuld is, pas dan vertrek ik naar de rally. 
Weet je het eerste wat ik zal doen als ik in de wagen kruip is ergens een pirouette draaien (lacht). Een man is een beetje zoals een klein kind hé!
"

Meer foto's van de BMW 1 M via onze facebook-pagina.  

MLV banden velgen Poperinge
Verzekeringen Delaere
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Verwante artikelen