× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge Yprauto http://www.daviddesign.be

16-04-2014

Wedstrijdverslag - TAC Rally - Cris Algoedt

Wedstrijdverslag - TAC Rally - Cris Algoedt

Ondanks pech 29ste alg. met startnummer 83.

Ontgoocheld door het laag toegekend startnummer waren we van plan de puntjes op de i te zetten zaterdag in Tielt. Al bij de éérste kp werd onze vrees waarheid en zagen we kp Schuiferskapelle  geannuleerd. Op naar kp Ondank en het deels vernieuwde Oosthoek waar we een toptijd neerzetten , namelijk de 20ste tijd algemeen. Ook op kp Poelberg werd een prima tijd neergezet(21ste alg) wat ons na de éérste boucles op een 29ste plaats deed belanden dankzij de normtijd van kp1 90sec extra. 
De tweede boucles werd super geconcentreerd aangevat. Dat we sterk bezig waren wisten we toen we de sexy NCRS 1M half weg de kp in het vizier kregen. De volgende kps verliep alles vlekkeloos en klommen we na acht kps op naar een 23ste  plaats algemeen. 
Tijdens de derde boucles op kp 9 sloeg de pechduivel toe. De vering werd geraakt vermoedelijk door een steen waardoor er olie lekte uit de vering en de Danneels beamer onstabiel werd. Er werd wijselijk besloten op de volgende 3 kps wat gas terug te nemen om zo op service het euvel te kunnen oplossen. Ondanks de verwoede pogingen van het KB Racing team kon dit niet direct opgelost worden. 
De laatste boucles werd dan maar aangevat met als doel het publiek te vermaken en de E36 M3 een waardig afscheid te gunnen. 

Ondanks dat we per kp zo'n 25 sec verloren werden we nog 29ste alg. en 3de  in de klasse M16. Met deze mooie prestatie werd een mooi afscheid genomen van de E36 M3 beamer. Op naar een nieuwe hoofdstuk de ‘’1M”. opbouw te volgen op www.m3beamer.be. Bedankt aan alle supporters , sponsor en het service team van KB Racing, ze kunnen zich nu volledig storten in de opbouw van de 1M om het juweeltje aan de start te krijgen in de orc rally.

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge
Yprauto

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen