× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Verzekeringen Delaere MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

07-04-2014

Preview - TAC Rally - Cris Algoedt

Zaterdag  12  2014 april is er terug de  jaarlijkse afspraak in onze achtertuin met de TAC Rally te Tielt. Goed voor 183 km tegen de klok netjes verdeeld over 4 specials. Enkel kp Oosthoek is gewijzigd t.o.v. 2013. De éérste wagen start om ongeveer 8:00u.

Dit jaar opteren we terug voor het nationale gedeelde na onze schitterende 3de plaats in het criterium in 2013. In afwachting van de 1M (zou moeten klaar zijn tegen de Orc rally) gaan we van start met de M3 E36. De opbouw van de 1M kan U trouwens volgen op www.m3beamer.be. Woensdag 9 april volgt al een éérste test op de shakedown aan de Ratte,die doorgaat van 19u tot 22u.

Ook dit jaar staan de mensen van KB-Racing terug klaar om de nodige service te leveren. Er staan maar liefst elf BMW’s aan de start in Tielt. Graag willen wij ons in deze debatten mengen wat niet evident zal zijn na een inactiviteit van 7 maand. Toch zijn wij er op gebrand ons vel duur te verkopen.

Graag begroeten wij dan ook onze supporters, sponsors en sympathisanten langs de Tieltse wegen of aan de service tent van KB-Racing voor een laatste groet aan de BMW  M3.

zwembaden en wellness
Verzekeringen Delaere
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen