× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness c est bene http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

04-03-2014

2500 unieke bezoekers kunnen uw advertentie dagelijks zien

2500 unieke bezoekers kunnen uw advertentie dagelijks zien

In 2014 bestaat rallylovers.be precies 13 jaar. Wat in 2001 begon als een hobby is serieus uit de hand gelopen...

De site werd in de loop van deze 13 jaar een van de toonaangevende rallysport websites van Vlaanderen! Dagelijks komen meer dan 2500 unieke bezoekers (in februari 2014 gemiddeld 2512 bezoekers volgens de teller AWSTATS) op onze site, om het laatste nieuws te sprokkelen of om foto's te bekijken. Op onze facebook-pagina tellen we meer dan 5500 volgers, dit zijn er vaak dubbel zoveel als andere rallysport-websites of bekende autosport-magazines.

We zijn overtuigd dat we nog kunnen groeien! Daarom zijn we op zoek naar bedrijven die hun zaak kenbaar willen maken via onze site. Een advertentie op rallylovers.be bereikt een heel precieze doelgroep.
Zelfstandigen die actief zijn in de autosport vinden hier hun potentiële klanten. (oa. Alltec Seys, MIES Racing, Benoit Blaise, KB Racing, Historic Racing Wheels, VECO)
Bedrijven die hun logo op een rallywagen hebben staan kunnen hun naambekendheid verhogen door een link op de site. Zo kunnen rally-supporters meteen uw website bezoeken en uw zaak effectief leren kennen... (oa. STESHA Wellness, Qualitystocklots, Cuckoomobile, Delaere, Maes Compressoren)
Piloten kunnen hun sponsors een extra-tje geven door de logo's van hun sponsors ook op rallylovers te plaatsen (vb. Jimmy Taveirne ERT)

Voor meer info kan u steeds vrijblijvend contact nemen met David Derdaele - 0496831665 of david@davidderdaele.be.

zwembaden en wellness
c est bene

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Verwante artikelen