× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness c est bene http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

18-02-2014

NCRS met 5 wagens in Haspengouw, met Subaru WRC maar zonder BMW 1M

NCRS met 5 wagens in Haspengouw, met Subaru WRC maar zonder BMW 1M

Het NCRS team zal prominent aanwezig zijn in de openingsmanche van het BRC 2014. Het team kocht de Ford Escort BDA afgelopen winter over van Philip Cracco, een wagen die te huur zal worden gezet. Om het potentieel van deze wagen te tonen zal de wagen in Landen bestuurd worden door Didier Vanwijnsberghe.

De premiere van de BMW 1M zal nog wat worden uitgesteld, "Philip zit in het buitenland deze week, waarschijnlijk komt hij met de BMW aan de start in Circuit des Ardennes," vertelde Wim Soenens op de site van NCRS. Eerder onverwacht zal de ex-Lietaer Subaru Impreza WRC S5 wel aan de start komen in Landen. Er is interesse vanuit het buitenland en daarom zal Wim Soenens samen met soulmate Jan Lavaert (alias Gentiel) de start nemen met deze WRC.

Verder ook de 207 Super 2000 van Melissa en Cindy, de 208 van junior Cracco en de BMW M3 van Philip Eggermont. Deze laatste wagen werd afgelopen winter door NCRS volledig op punt gezet en Philip is er op gebrand zijn talent van vroeger nog eens te kunnen tonen dit seizoen.

zwembaden en wellness
c est bene

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Verwante artikelen