× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness c est bene http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

14-01-2014

Vader en zoon Spillebeen naar unieke rally

Vader en zoon Spillebeen naar unieke rally

Na afwezigheid van één jaar neemt Thibault Spillebeen de helm terug van de haak. In 2012 reed Thibault tijdens de GEKO Ieper zijn laatste rally om dan uit te vallen met motor problemen. Nu 1,5 jaar later is de rally microbe nooit echt verdwenen en vormd hij team met Isidoor Smets tijdens de eerstkomende Arctic Rally in Rovaniemi. Thibault, “De gesprekken met Isidoor liepen al enige tijd maar het vraagt aardig wat organisatie om het allemaal op poten te zetten omdat we niet met eigen materiaal rijden”. Thibault en Isidoor nemen deel aan het histo gedeelte met een VW Scirocco.

Niet enkel Thibault staat aan de start maar ook zijn vader Patrick neemt deel samen met Marc Vandemoortele. Patrick, ”Het is een volledige opzet van Isidoor. Ik heb er altijd van gedroomd om dit ooit te kunnen doen. Ook wij starten in historic maar met een achterwiel aangedreven Toyota ST”.

De Arctic Rally welke in volledige sneeuw wordt verreden start 24 Januari in Rovaniemi bij temperaturen van -25°C. Isidoor, ”We nemen deel met 2 auto’s welke afgelopen seizoen hebben deelgenomen aan het Fins rally kampioenschap. De wagens hebben een volledig nazicht gehad om ons de maximale garantie van betrouwbaarheid te geven al blijft het een avontuur. We werken met 4 locale service mensen welke al verschillende deelnamen aan deze rally op hun palmares hebben staan, we zijn dus in goede handen”. Doch is deze rally geen evidentie in een regio waar de zon tijdens de winter maar een 4 tal uur per dag schijnt… 

De rally kan gevolgd worden via www.arcticrally.fi 

zwembaden en wellness
c est bene

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Verwante artikelen