× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Yprauto

22-12-2013

Ook een BMW 1M voor Cris Algoedt

Ook een BMW 1M voor Cris Algoedt

Net zoals vele piloten is Cris Algoedt ook reeds druk bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2014. "Ik ben al geruime tijd bezig met een nieuw project, ik had mijn zinnen gezet op een BMW 1M," vertelde de slager uit Zwevezele ons gisteren. "Ik heb enkele weken geleden gaan samenzitten met Danneels, en zij waren meteen te vinden voor deze originele wagen. Dus ben ik niet weinig trots om te vertellen dat de BMW vandaag werd geleverd."

Chris kocht, in tegenstelling tot NCRS, geen rally wagen maar een gewone personenwagen. "De wagen zal door Karel Bril (www.kbracing.be) volledig opgebouwd worden. Nu is het natuurlijk druk in de zaak, maar we gaan snel eens samenzitten met Karel om de technische kant te bespreken. We moeten nog kijken welke motor we gaan inbouwen. Een ding weet ik zeker: de wagen zal opvallen! Ik heb nu al een opvallende livery in gedachten (lacht)."

"Ik ben vooral tevreden dat ik opnieuw het vertrouwen krijg van de firma Danneels. Ik zal er ook alles aan doen om hun naam goed te laten opvallen op deze nieuwe beamer! Wat we met de huidige M3 gaan doen is nog niet duidelijk, mogelijks houden we de wagen en zetten we beide wagens in dezelfde kleuren. Het zal wel een druk voorjaar worden want ik wil graag vanaf de eerste wedstrijd met de nieuwe wagen rijden."

Het programma dat Cris in 2014 zal afwerken met de BMW 1M is nog niet bepaald. Cris Algoedt was ook een van de piloten die zijn medewerking verleende aan de rallylovers-kalender 2014.

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Verwante artikelen