× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness c est bene http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

28-11-2013

Wedstrijdverslag - Rally van Kortrijk - NCRS

Wedstrijdverslag - Rally van Kortrijk - NCRS

De rally van Kortrijk was een onverhoopt succes voor NCRS. Davy Vanneste en Eddy Snaet eindigden op een overtuigende 2e plaats in deze met glans herboren prachtige rally. De plaatselijke Peugeot Dealer Vandecasteele kreeg waar voor zijn geld, ook vaste sponsor Delporte beleefde met volle teugen van deze prachtige prestatie!

Johan Caen en co Wim Soenens reden een knalwedstrijd met de nieuwe S2000 van NCRS. Zondagmorgen waren ook zij verrast door het mottige weer. Het duo beleefde enkele heel warme momenten maar Johan bracht de wagen uiteindelijk zonder schrammetje aan de finish. Een schitterende 8 ste plaats voor een eerste keer met zo een potente wagen na een pauze van 7 jaar! Startnummer 34 was dus een vergissing van wie dit ook moge gegeven hebben!!

Philip Eggermont had bijna de volledige wedstrijd af te rekenen met een nukkige motor op de BWM M3. Niettemin amuseerden hij en zijn interim co Mathias Lambrecht zich enorm op de gladde wegen rond Kortrijk. Ze werden 41e in Divisie 3

Freddy Loix en Junior Cracco hadden een klein technisch probleem tijdens de eerste ronde met hun Peugeot 208 waardoor ze enkele minuten verloren. In de tweede ronde nam PJM het stuur over en was Freddy copiloot maar door een inschattingsfout eindigden de jonge gasten in een dijk en game over.

Melissa Debackere en Cindy Cokelaere reden een voortreffelijke wedstrijd, ze stonden tweede bij de historics, tot ze een platte band hadden en terug vielen naar de 5 de plaats.

Schoonbroer Didier Vanwijnsberghe en co Paul Snoeck wonnen het Historic gedeelte met brio, en eindigden op de 10 plaats algemeen.

Op naar 2014!

zwembaden en wellness
c est bene

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen